Kun parkkeerasin Annan kodin lähelle ,en päässytkään ylittämään tietä hetkiseen ,sillä aikamoinen määkivä lammaslauma oli menossa jostakin johonkin kellot kilisten |
Mandariinit ja muutkin sitrushedelmät ovat tammikuussa parhaimmillaan |
Anna ja minä. Anna kävi eräänä kesänä Eurassa ja pidimme Pirtillä kreikkalaiset ruokakurssit |
Annan katkarapukastike
1/2 kiloa katkarapuja
1 fenkoli
2 dl kermaa
1 tomaatti
pikku pala tuoretta inkivääriä raasteena
2 dl ouzoa
Sulata katkaravut,heitä pois vesi.Silppua fenkoli ja ruskista öljyssä.Lisää inkivääri,ouzo ja tomaattimurska.Kypsennä kannen alla kunnes fenkoli on pehmeää.Lisää lopuksi kerma ja anna kiehua 5 min. Maista jos haluat lisätä suolaa.Tarjoa basmati- riisin kanssa
I Am here with my greek friend Anna .I was painting the picture in her summer cottace. She visited me also in Finland and we gave a lesson in greek cooking
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti